Gå til innhold

Nytt hotell inntil skianlegget i Narvik

Consto skal bygge nytt hotell inntil alpinanlegget i Narvik.

Nylig signerte Consto Nord AS kontrakt med utbygger Fagernesfjellet Eiendom AS om bygging av et helt nytt hotell. Partene har sammen med arkitekt planlagt hotellet i halvannet års tid, og nå er det klart for bygging.

Det nye hotellet vil bli plassert i Narvikfjellet rett ovenfor påstigning til den nye gondolen, og vil bestå av 54 rom fordelt over tre etasjer, samt hoveddel med fellesarealer i plan 1 og 2, og suite i toppetasjen.

Plasseringen er strategisk i forhold til den utviklingen og utbyggingen som skjer i Narvikfjellet for
tiden med tilrettelegging for økt turisme, løypenett og heisanlegg. I tillegg venter hele byen på en stor avgjørelse som snart skal tas:

– Vi venter spent på avgjørelsen i slutten av mai i år om tildeling av vertsnasjon for VM alpint 2027. Spørsmålet er ikke om Norge får VM, men når VM-sirkuset ankommer Nord-Norge og Narvik, sier Geir Soleng, prosjektsjef i Consto Nord, håpefullt.

Hotellet eies av blant annet Nordicgruppen, og Narvikfjellet AS skal drifte hotellet. Kontraktssum er 92,5 millioner kroner ekskl. mva.

Byggestart er våren 2022, og hotellet skal ferdigstilles høsten 2023.

 

Kontaktperson:
Geir Soleng, prosjektsjef Consto Nord AS: 468 21 645

 

Consto Nord er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har mer enn 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø

  • Publisert: 25. april 2022
  • Kategorier: Nyheter