Gå til innhold

Herda Totalentreprenør AS inngår i Consto-konsernet

Consto har kjøpt Herda Totalentreprenør AS i Rogaland.

– Herda Totalentreprenør innehar en god posisjon i Rogaland. Organisasjonen er fremoverlent og ambisiøs, og har flere gode pågående og fremtidige prosjekter i porteføljen. Med Herda Totalentreprenør vil Consto få sterkere fotfeste i Rogaland, sier administrerende direktør i Consto, Kent-Helge Holst.

Etter kjøpet vil selskapet endre navn til Consto Rogaland.

– Vi er veldig glade for være med på laget til en av landets største entreprenører. Vår ledelse og våre ansatte har lokal markedskunnskap og tilhørighet. Sammen med Constos kapasitet og kompetanse har jeg tro på at det vil gi synergier, sier Ronny Blankenberg, daglig leder i Herda Totalentreprenør.

Herda Totalentreprenør ble etablert i 1990, har hovedkontor i Stavanger og har i dag 20 ansatte. Selskapet har Rogaland som marked og har bred erfaring som totalentreprenør både for private og offentlige aktører. Herda Totalentreprenør har bygget en rekke boliger, næringsbygg og offentlige bygg, og utfører også rehabilitering og ombygging av bygningsmasse. Selskapet er totalentreprenør for flere pågående byggeprosjekter i Sandnes og i Suldal, blant annet Suldal Sykehjem og Møllekvartalet i Sandnes. Sistnevnte er et boligprosjekt.

Ronny Blankenberg fortsetter som daglig leder i Consto Rogaland. Kent-Helge Holst trer inn som styreleder i selskapet.

Kontaktpersoner:

Kent-Helge Holst, administrerende direktør i Consto, tlf: 480 70 114
Ronny Blankenberg, daglig leder i Herda Totalentreprenør, tlf: 906 65 955

  • Publisert: 11. august 2023
  • Kategorier: Nyheter