Gå til innhold

Skal bygge leiligheter i Bærum

Consto har signert kontrakt med Profier AS om bygging av leiligheter på Bekkestua i Bærum.

Prosjektet ligger i Bærumsveien 217, midt i Bekkestua sentrum, og består av 14 leiligheter fordelt på to bygg og 4 etasjer. Leilighetene som bygges er fra i underkant av 40 til 165 kvadratmeter og har fra ett til tre soverom. Leilighetsbyggene vil ha felles garasjekjeller.

Beliggenheten er god med gangavstand til serveringssteder, butikker og andre servicetilbud, og samtidig kort vei med kollektivtransport inn til Oslo sentrum. Det er også turområder og golf-, og tennisbaner i nærheten.

– Consto har samarbeidet med Profier om flere prosjekter, og vi ser derfor på denne kontraktsinngåelsen som en tillitserklæring. Det er vi både ydmyk og takknemlig for, sier Bjørn Breian, daglig leder i Consto Øst, Consto-selskapet som skal føre opp leilighetsbyggene.

 

Byggestart er i høst, med ferdigstillelse første kvartal 2025.

 

Kontaktperson:
Bjørn Rojahn Breian, daglig leder Consto Øst AS: 489 94 095

  • Publisert: 15. september 2023
  • Kategorier: Nyheter